Сесія Яворівської районної ради

У п’ятницю, 20 квітня 2018 року, о 10.00 год., в приміщенні сесійного залу Яворівської районної ради скликається ХІХ позачергова сесія VІІ скликання.
На розгляд сесії виносяться питання:
1. Про порядок денний ХІХ-ї (позачергової) сесії Яворівської районної ради VІІ скликання.
2. Про внесення змін до районного бюджету Яворівського району на 2018 рік.
3. Про затвердження угод про міжбюджетні трансферти.
4. Про внесення змін до районних цільових програм.
5. Про внесення змін до рішень Яворівської районної ради.
6. Про розпорядження оргтехнікою та обладнанням спільної власності територіальних громад району.
7. Про затвердження технічної документації з визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена в перелік земельних ділянок для продажу прав оренди на земельних торгах для ведення товарного сільського-подарського виробництва на території Мужиловицької сільської ради.
8. Про затвердження технічної документації з визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки право оренди якої пропонується для продажу на земельних торгах (аукціоні) на території Бердихівської сільської ради.
9. Про затвердження технічної документації з визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена в перелік земельних ділянок для продажу прав оренди на земельних торгах для ведення товарного сільського-подарського виробництва на території Великопільської сільської ради.
10. Про затвердження технічної документації з визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена в перелік земельних ділянок для продажу прав оренди на земельних торгах для ведення товарного сільського-подарського виробництва на території Бунівської сільської ради.
11. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що передається в оренду ТзОВ «УКРТАУЕР».
12. Різне.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ