Сестри-біатлоністки з Новояворівська вибороли вже 3 медалі на чемпіонаті України

На базі Західного реабілітаційно-спортивного центру триває чемпіонат України з біатлону серед юніорів та юніорок.

За медалі на змаганнях борються бере 81 спортсмен: 35 юніорок та 46 юніорів з восьми регіонів України. Львівську область представляють десять вихованців обласного центру олімпійської підготовки із зимових видів спорту та дитячо-юнацької спортивної школа «Янтар» міста Новояворівськ.

Дві медалі на змаганнях вже виборола представниця Львівщини Олена Городна. У понеділок вона стала бронзовою призеркою спринтерської гонки, у вівторок – виборола срібло у гонці переслідування. А сьогодні сестра Олени, Юлія Городна, виборола бронзу в індивідуальній гонці на 12,5 км.

До слова, тренувальну базу, на якій тренуються талановиті біатлоністки зараз оновлюють – у Львівському обласному центрі олімпійської підготовки із зимових видів спорту триває реконструкція біатлонного стрільбища. Її здійснюють у межах Комплексної програми розвитку фізичної культури та спорту Львівщини, яку реалізовує управління молоді та спорту Львівської ОВА.

Найближчими днями на чемпіонаті також відбудуться мас-старти та змішана естафета. Загалом цьогоріч на Львівщині відбудеться 10 національних заходів з біатлону. Найближча після цих змагань подія – чемпіонат України серед юнаків у березні.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ