Ще одна добровільна пожежна команда розпочала свою роботу на теренах Яворівщини

15 вересня у с. Зав’язанці, Мостиської міської ради пройшло урочисте відкриття добровільної місцевої пожежної команди. Участь у представленні пожежної команди взяли представники міської ради, староста села та місцева громада, представники ГУ ДСНС України у Львівській області, а також представники Яворівського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області .
Добровільна пожежна команда – найбільш ефективне добровільне протипожежне формування яке здатне ліквідувати пожежу на початковому етапі її розвитку з мінімальними затратами. Від тепер на чергуванні постійно перебуватиме 14 чоловік особового складу, які зможуть оперативно виїхати за викликом .
Під час церемонії відкриття до присутніх з вітальним словом звернувся начальник відділу профілактичної роботи Яворівського районного управління ГУ ДСНС України у Львівській області Юрій Благута та зазначив, що створення пожежної дружини це додаткова безпека місцевих мешканців . Звертаючись до рятувальників-добровольців, він побажав їм спокійних чергувань, якомога менше тривожних викликів.
У свою чергу, голова Мостиської міської ради, Мирослава Пельц зазначила, що створення такого підрозділу – це перш за все, інвестиція в безпеку, а від так – врятовані людські життя та збережене від вогню майно.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ