Швейцарська клініка відмовилась коментувати стан Димінського після ДТП

У приватній швейцарській клініці Clinique Generale-Beaulieu відмовились підтвердити автентичність опублікованого раніше адвокатом Петра Димінського медичного висновку про стан його клієнта після ДТП під Львовом. Про це у Facebook повідомив журналіст Данило Мокрик.
Представниця клініки Франсуаза Дімьє відмовилась коментувати опублікований раніше у відкритому доступі висновок лікаря Clinique Generale-Beaulieu Дімітроса Самараса, посилаючись на лікарську таємницю.
«Інформуємо вас, що ми дотримуємося лікарської таємниці. Відтак ми не можемо підтвердити чи спростувати факт присутності особи в нашому закладі», – йдеться у відповіді Франсуази Дімьє, скріношот якої опублікував Мокрик. Яким чином присутність чи відсутність пацієнта у клініці розкриває подробиці діагнозу, тим більше уже опублікованого адвокатом Димінського, Франсуаза Дімьє не пояснила.
Нагадаємо, що 23 серпня адвокат Петра Димінського опублікував фотокопію медичного висновку за підписом лікаря Clinique Generale-Beaulieu Дімітроса Самараса, у якому стверджується, що він не виявив у Димінського «жодних слідів переломів, вивихів, суглобів, синців, подряпин та інших тілесних ушкоджень».
Варто зауважити, що львівські медики не мали змоги провести особистий медичний огляд Петра Димінського після смертельного ДТП 18 серпня, в результаті якого загинула 31-річна Наталя Тріла. Автомобіль, за кермом якого, як припускають, перебував сам Петро Димінський також серйозно постраждав у ДТП, тому у водія також мали б залишитися якісь ушкодження.
Поліція має намір провести порівняльний аналіз ДНК решток, виявлених на подушці безпеки Мерседеса з ДНК Петра Димінського. У середу львівський бізнесмен не з’явився на допит, у ході якого у нього мали взяти зразок ДНК – напередодні він терміново вилетів приватним літаком зі Львова до Женеви.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ