Скликається чергова сесія Новояворівської міської ради

У п’ятницю, 20 квітня 2018 року, о 10.00 год., у приміщенні сесійної зали міської ради міста Новояворівськ скликається чергова XXXV сесія депутатів VII скликання.
Пропонований порядок денний:
1. Про внесення змін до міського бюджету Новояворівської міської ради на 2018 рік.
2. Про зарахування коштів гранту № IPBU.02.01.00-14-427/11-00.
3. Про затвердження переліку об’єктів комунальної власності Новояворівської міської ради, що підлягають відчуженню у 2018 році.
4. Про затвердження звіту про оцінку майна об’єкта комунальної власності Новояворівської міської ради.
5. Про затвердження Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті Новояворівськ на 2018 рік.
6. Про затвердження Програми розвитку шахового спорту в місті Новояворівськ на 2018 рік.
7. Про звіт директора Новояворівського комунального підприємства «Виробництво, торгівля та надання послуг» про фінансово-господарську діяльність підприємства за 2017 рік.
8. Про скасування рішення Новояворівської міської ради від 28.02.2008 року №338 «Про впорядкування роботи спортивних закладів міста Новояворівськ.
9. Про затвердження «Програми співфінансування капітальних та поточних ремонтів будинків у м.Новояворівськ на 2018 рік.
10 .Про передачу на баланс КП «Новояворівськжитло» вуличного освітлення автомобільної дороги Львів-Краковець (М10) в м. Новояворівськ.
11. Про закріплення на балансі КП «Новояворівськжитло» дитячого майданчика по вул. Бандери, 11 в м. Новояворівськ.
12. Про утворення трудового архіву Новояворівської міської ради.
13. Про затвердження детального плану території північно-східної частини м. Новояворівська (біля в’їзного знаку міста).
14. Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика по вул. С. Бандери, 1 для ПП «Орхідея».
15. Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика по вул. С. Бандери, 17 (біля піцерії «Соната») для ФОП Гевало О. І.
16. Про надання права оренди елементів благоустрою для розміщення літнього майданчика по вул. С. Бандери, 22 («Ресторан») для ФОП Романчишин М. В.
17. Про розгляд заяви щодо надання права оренди елементів благоустрою для обслуговування торгового павільйону по вул. С. Бандери, 18А у м. Новояворівську для ТзОВ «Галицький Бровар».
18. Про розгляд заяви щодо надання права оренди елементів благоустрою для встановлення тимчасової споруди по вул. 50-річчя УПА, 1 у м. Новояворівськ для ФОП Копчак Т. М.
19. Про розроблення детального плану території південної частини м. Новояворівська обмеженою вул. Зелена (орендар ТзОВ АВ Інвест Груп).
20. Про розроблення детального плану території північної частини м. Новояворівська обмеженою вул. Р. Шухевича та вул. М. Вербицького (орендар ПФПСУ «Швейна фабрика «Євростиль»).
21. Про внесення змін до додатку № 1 рішення сесії № 564 від 06.12.2017р. «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №3 СТ «Приміський садівник».
22. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №3 СТ «Приміський садівник»).
23. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №6 СТ «Приміський садівник»).
24. Про надання дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в с. Когути Павелко Катерині Іванівні.
25. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва.
26. Про поновлення договору оренди земельної ділянки Хомечко П. П.
27. Про відмову в поновленні договору оренди земельної ділянки Хомечко П. П.
28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення індивідуального садівництва».
29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в селі Когутидля будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд Павелко Катерині Іванівні.
30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м. Новояворівську по вул. С .Стрільців, 3 для Новояворівської дитячої школи мистецтв.
31. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в селі Когути Бачинській Настасії Григорівні.
32. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в селі Стені Микитюк Ользі Іванівні.
33. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в селі Стені Микитюк Ігору Анатолійовичу.
34. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства в селі Когути Хомечко Любові Василівні.
35. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва.
36. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуального садівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №6 СТ «Приміський садівник»).
37. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для ведення індивідуальногосадівництва в м. Новояворівськ учасникам АТО (біля масиву №3 СТ «Приміський садівник»).
38. Про передачу безоплатно у власність земельної ділянки для індивідуального гаражного будівництва в м. Новояворівськ Добиш Тарасу Леоновичу.
39. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення Кузьо Лесі Степанівні.
40. Про передачу у власність земельної ділянки несільськогосподарського призначення ТзОВ «Компанія Ю.А.»

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ