Скликається Тридцять третя позачергова сесія депутатів Новояворівської міської ради

Відповідно до розпорядження Новояворівського міського голови №32 від 03.05.2022 скликається Тридцять третя позачергова сесія депутатів Новояворівської міської ради восьмого скликання, у п’ятницю , 06 травня 2022 року о 10.00 год., у приміщенні сесійного залу.
Пропонований порядок денний:
1. Про внесення змін до бюджету Новояворівської територіальної громади на 2022 рік
2. Про надання згоди на прийом з державної власності у власність Новояворівської територіальної громади нерухомого майна
3. Про затвердження Програми фінансування добровольчого формування
Новояворівської міської територіальної громади за рахунок коштів місцевого бюджету органу
місцевого самоврядування Новояворівської ТГ на 2022 рік
4. Про внесення змін в рішення сесії Новояворівської міської ради №1456 від 23.12.2021 року «Про затвердження Штатного розпису комунального підприємства Новояворівської міської ради «МУНІЦИПАЛЬНЕ ГОСПОДАРЧЕ УПРАВЛІННЯ «КОМФОРТ».
5. Про затвердження Програми фінансової підтримки МКП “Новояворівськводоканал” та КП “Новояворівськжитло” на 2022 рік.
6. Про затвердження Програми компенсації витрат за тимчасове розміщення внутрішньо переміщених осіб для релігійних установ на території Новояворівської міської ради.
7. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення для ведення товарного сільськогосподарського виробництва на території Новояворівської міської ради.
8. Про внесення змін в проект детального плану території північної частини м. Новояворівська Яворівського району Львівської області (зміна 1-1)
9. Про внесення змін в проект детального плану території північно-західної частини м. Новояворівська Яворівського району Львівської області (зміна 4-1)
10. Про зміну найменування вулиць та провулків смт. Шкло, с. Стадники, с. Старичі Новояворівської міської ради Яворівського району Львівської області.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ