Скликається ХVIII сесія Яворівської районної ради

У середу, 28 лютого 2018 року, скликається ХVIII сесія Яворівської районної ради VІІ скликання.
Сесія ради відбудеться о 10.00 год. в приміщенні сесійного залу районної ради.
На розгляд сесії виносяться наступні питання:
1. Про порядок денний ХVІІІ-ї сесії Яворівської районної ради VІІ скликання.
2. Про інформацію Городоцької місцевої прокуратури про стан законності та заходи щодо її зміцнення на території Яворівського району впродовж 2017 року.
3. Про звіт голови Яворівської районної державної адміністрації про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Яворівського району на 2017 рік.
4. Про звіт Яворівської районної державної адміністрації про виконання районних цільових програм на 2017 рік.
5. Про внесення змін до районного бюджету Яворівського району на 2017 рік.
6. Про звіт про виконання районного бюджету Яворівського району за 2017 рік.
7. Про внесення змін до районного бюджету Яворівського району на 2018 рік.
8. Про затвердження угод про міжбюджетні трансферти.
9. Про затвердження Програми соціально – економічного та культурного розвитку Яворівського району на 2018 рік.
10. Про затвердження Програми підтримки агропромислового комплексу району на 2018 рік.
11. Про затвердження Програми підтримки діяльності правоохоронних органів в контексті взаємодії з органами місцевого самоврядування на 2018 рік.
12. Про затвердження Програми охорони навколишнього природного середовища Яворівського району на 2018-2022 роки.
13. Про затвердження Програми забезпечення заходів територіальної оборони, мобілізаційних заходів, призову громадян на строкову військову службу та військову службу за контрактом на території Яворівського району на 2018 рік.
14. Про затвердження Програми підтримки військових формувань, які розташовані на території Яворівського району на 2018 рік.
15. Про затвердження Програми розвитку туризму та рекреації у Яворівському районі на 2018 − 2020 роки.
16. Про затвердження Програми забезпечення діяльності Яворівської районної ради та виконання депутатами районної ради своїх повноважень на 2018 рік.
17. Про затвердження Програми забезпечення заходів щодо вшанування пам’яті новітніх героїв України учасників АТО, Героїв Небесної Сотні, розбудови громадянського суспільства, консолідації суспільства, налагодження діалогу між владою та громадськістю, реалізації державної політики України щодо її європейської перспективи на 2018 рік.
18. Про затвердження Програми протидії торгівлі людьми, запобігання та протидії домашньому насильству у Яворівському районі на 2018 рік.
19. Про затвердження Програми розвитку комунального підприємства «Яворівське районне радіомовлення» на 2018 рік.
20. Про затвердження Програми розвитку часопису «Яворівщина» на 2018 рік.
21. Про затвердження Програми покращення якості надання адміністративних послуг в м. Новояворівську Яворівського району Львівської області на 2017 рік.
22. Про затвердження Програми забезпечення виконання Яворівською районною державною адміністрацією делегованих повноважень на 2018 рік.
23. Про затвердження Програми національно-патріотичного виховання, розвитку духовності та зміцнення моральних засад молоді Яворівщини на 2018 рік.
24. Про затвердження Програми комплексного розвитку території Яворівського району Львівської області на 2018-2020 роки.
25. Про затвердження нової редакції районної Програми забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа у Яворівському районі на 2016-2018 роки.
26. Про затвердження нової редакції Програми енергозбереження для населення Яворівського району на 2017 – 2019 роки.
27. Про затвердження нової редакції районної Програми розвитку дорожнього руху та його безпеки у Яворівському районі на 2016-2018 роки.
28. Про затвердження нової редакції районної Програми сприяння діяльності управління Державної казначейської служби України в Яворівському районі на 2017-2018 роки.
29. Про внесення змін до рішень Яворівської районної ради.
30. Про затвердження технічної документації з визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки сільськогосподарського призначення державної власності, що включена в перелік земельних ділянок для продажу прав оренди на земельних торгах для ведення товарного сільського-подарського виробництва на території Мужиловицької сільської ради.
31. Про затвердження технічної документації з визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду державної власності для рибогосподарських потреб на території Бердихівської сільської ради.
32. Про затвердження технічної документації з визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду державної власності для рибогосподарських потреб на території Залузької сільської ради.
33. Про затвердження технічної документації з визначення нормативної грошової оцінки земельної ділянки водного фонду для рибогосподарських потреб на території Порічанської сільської ради.
34. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельних ділянок, що передаються в оренду гр. Пурському М.І.
35. Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земельної ділянки, що передається в оренду гр. Пурській Н.Б.
36. Про прийом у постійне користування територіальних громад району земельних ділянок.
37. Про делегування Яворівській районній державній адміністрації повноважень щодо розвитку футболу в районі.
38. Про утворення опорних закладів.
39. Про затвердження Статуту Інклюзивно-ресурсного центру Яворівської районної ради Львівської області.
40. Про затвердження нової редакції Статуту Яворівської районної централізо-ваної бібліотечної системи.
41. Про надання в оренду службі у справах дітей Яворівської райдерж-адміністрації частини нежитлового приміщення адмінбудинку районної ради.
42. Про надання дозволу на списання медичної апаратури та обладнання Івано-Франківської районної лікарні № 2.
43. Про звернення Яворівської районної ради.
44. Різне.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ