Сьогодні скликається позачергова сесія в Новояворівську

Сьогодні, 8 травня 2020 року, у місті Новояворівськ скликається позачергова шістдесят восьма сесія депутатів VІІ скликання Новояворівської міської ради.

Початок о 10.00 год., у приміщенні сесійної зали міської ради.

Пропонований порядок денний:

1. Про внесення змін до міського бюджету Новояворівської міської ради на 2020 рік.
2. Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Б.Пасічника, площею 0,0143 га на земельних торгах (у формі аукціону).
3. Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Б.Пасічника, площею 0,2528 га на земельних торгах (у формі аукціону).
4. Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Приозерна, площею 0,1813 га на земельних торгах (у формі аукціону).
5. Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Приозерна, площею 0,2306 га на земельних торгах (у формі аукціону).
6. Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Приозерна, площею 0,2422 га на земельних торгах (у формі аукціону).
7. Про затвердження експертної оцінки та продаж земельної ділянки несільськогосподарського призначення в м. Новояворівську по вул. Т.Шевченка, площею 0,0799 га на земельних торгах (у формі аукціону).

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ