Сьогодні Скрябіну виповнилось би 53 роки

Сьогодні, 17 серпня 2021 року, культова особистість, патріот України, великий мандрівник та виходець з Львівщини, лідер гурту «СКРЯБІН» Андрія КУЗЬМЕНКА мав би святкувати свій 53 день народження.

Довідка
Андрій Кузьменко народився в місті Самбір Львівської області у сім’ї вчительки музики та інженера. У дитинстві мріяв стати водієм сміттєвоза, потім – лікарем-неврологом. Музикою почав займатися з 8 класу, після того як родина переїхала до Новояворівська. Ходив до музичної школи, грав на фортепіано.
Відслужив в армії, закінчив стоматологічний факультет Львівського медінституту. Але стоматологія йому не подобалась, натомість дедалі більше захоплювався музикою, зокрема панком. Наприкінці 1980-их років Андрій Кузьменко разом із друзями створює гурт «Скрябін». Записав з групою 15 альбомів.
Українському глядачеві широко відомий як ведучий музичного проекту «Шанс», з 2009 року – ведучий музичного каналу «М-1».
Трагічно загинув в автокатастрофі 2 лютого 2015 року неподалік від с.Лозоватка Криворізького району Дніпропетровської області.
Похований на кладовищі селища Брюховичі піді Львовом.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ