Сьогодні відбудеться сесія Яворівської районної ради

Сьогодні, у четвер, 27 серпня 2020 року, о 10.00 год., в приміщенні сесійного залу районної ради відбудеться ХХХІV сесія Яворівської районної ради VІІ скликання.

На розгляд сесії виносяться наступні питання :
1. Про порядок денний ХХХІV-ї сесії Яворівської районної ради VІІ скликання.
2. Про інформацію Городоцької місцевої прокуратури про стан охорони громадського порядку, боротьби із злочинністю та корупцією на території Яворівського району за перше півріччя 2020 року.
3. Про звіт про виконання районного бюджету Яворівського району за перше півріччя 2020 року.
4. Про внесення змін до районного бюджету Яворівського району на 2020 рік.
5. Про затвердження угод про міжбюджетні трансферти.
6. Про внесення змін до рішень Яворівської районної ради.
7. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення межі села Поруденко на території Калинівської сільської ради.
8. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення межі села Верещиця на території Івано-Франківської селищної ради.
9. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення межі села Віжомля на території Віжомлянської сільської ради.
10. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення межі села Мужиловичі на території Мужиловичівської сільської ради.
11. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення межі села Рогізно на території Рогізненської сільської ради.
12. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення межі села Оселя на території Рогізненської сільської ради.
13. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення межі села Смолин на території Смолинської сільської ради.
14. Про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення межі села Рішин на території Смолинської сільської ради.
15. Про створення Центру професійного розвитку педагогічних працівників Яворівської районної ради Львівської області.
16. Про затвердження керівних документів щодо організації та проведення конкурсів на зайняття посад директора та педагогічних працівників Центру професійного розвитку педагогічних працівників Яворівської районної ради Львівської області.
17. Про надання дозволу на списання медичної апаратури та обладнання КНП ЯРР ЛО «Новояворівська районна лікарня імені Юрія Липи».
18. Про надання дозволу на передачу цегли на баланс Терновицької сільської ради.
19. Про звернення Яворівської районної ради.
20. Різне.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ