Солдати строкової служби складали випускні іспити у 184-му Навчальному центрі

Цього тижня солдати строкової служби призову Весна-2017 складали фахові іспити у 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного. Весною військовослужбовці розпочали проходження місячного курсу молодого солдата, за час якого їх навчили основам армійського ремесла. Завершивши його і склавши військову присягу в курсантів розпочалася фахова підготовка терміном в три місяці, по завершенню якої вони мають отримати військові професії – військово-облікові спеціальності.
Протягом першого місяця курсанти освоювали ази визначеної спеціальності на лекціях: отримували необхідні базові знання, щоб в подальшому застосовувати їх на практиці.
Практичні заняття, що почались відразу після завершення циклу лекцій, тривали два місяці. За цей час військовослужбовці отримали досвід з керування військовою технікою, стрільби з гармат, ремонту та обслуговування бойових машин, приготування їжі та інших, особливих для кожної військово-облікової спеціальності, навичок. Окрім того, всі курсанти брали участь в тренуваннях на полігоні, де проводилися загальні навчання військовим дисциплінам, таким як вогнева чи тактична підготовка.
Надалі, після повного завершення фахових іспитів, військовослужбовці будуть розподілені по військовим частинам України, де вони будуть проходити військову службу в подальшому.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ