Стартує фінальний етап Чемпіонату Львівщини з футзалу

У п’ятницю, 9 березня 2018 року, стартує фінальний етап 23-ого за ліком чемпіонату Львівщини з футзалу. Попри те, що турнір вже став традиційним, є місце у цьогорічних змаганнях і суттєвим нововведенням.
Фінальний етап чемпіонату Львівщини з футзалу є відбірковим до Всеукраїнського фіналу АФЛУ.
Участь у вирішальному етапі братимуть 18 команд з більш, аніж половини районів Львівської області. Усі 18 колективів було розділено територіально на три групи в містах Трускавець, Новояворівськ та Буськ.
За результатами жеребкування команди у групах будуть розділені додатково на дві підгрупи, по 3 в кожній. Матчі в підгрупах відбуватимуться за одноколовою системою. За підсумками ігор в підгрупах, колективи, які зайняли перші місця, відповідно, грають з командами, які посіли другі позиції. Переможці кожної з таких стикових ігор їдуть на фінальну частину фінального етапу чемпіонату Львівщини з футзалу. Регіональні відбори фінального етапу розпочнуться одночасно у кожній із зон, 9 березня, починаючи з 10:00.
Фінальна частина відбудеться 10 березня у Львові. Зустрінуться шість команд, які знову будуть розділені на дві підгрупи за таким принципом, що колективи з однієї відбіркової групи не можуть потрапити до однієї підгрупи. Матчі фінальної частини фінального етапу відбуватимуться знову ж таки за одноколовою системою. Перші місця з кожної підгрупи зійдуться у вирішальному поєдинку. Відповідно до результату фінального протистояння, переможець поїде представляти Львівщину на Всеукраїнський фінал АФЛУ, який відбудеться впродовж 22-24 березня в Києві. Срібний призер фінального етапу чемпіонату Львівщини з футзалу захищатиме честь Львівської області на Кубку регіонів АФЛУ, який відбуватиметься протягом 30 березня – 2 квітня поточного року у Сумах.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ