Турнір з футзалу до Дня захисника України у Новояворівську

У суботу, 21 жовтня 2017 року, відбудеться турнір з футзалу до Дня захисника України. Про це повідомляє на своїй сторінці у Facebook Аматорський футбол Новояворівська.
Змагання пройдуть у місті Новояворівськ, у ФОК “Старт”. Формат турніру: 5х5 з необмеженою кількістю замін. До участі допускаються будь-які гравці старші 16-ти років. Початок матчів з 10.00 год.
Організатори повідомляють, що турнір до Дня захисника України матиме благодійну мету. Усі зібрані кошти будуть передані Волонтерському центру АТО у м. Новояворівськ для допомоги українським військовим у зоні бойових дій. Окрім фіксованих внесків з кожної команди, у спорткомплексі буде знаходитись скринька, де кожен бажаючий зможе здійснити пожертву.
Командниі внески для участі в турнірі складатимуть не менше 400 грн з команди. Як повідомлялось, усі кошти підуть на благодійність.
Для придбання нагород, додатково, кожна команда дає по 200 грн. Ці кошти потрібно передати організатору до 19 жовтня включно. В цей день відбудеться жеребкування турніру.
За детальною інформацією звертатись за номером телефону: 097 95 32 331 (Богдан).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ