У 184-му Навчальному центрі розпочався призов «Весна – 2018»

У 184-му Навчальному центрі розпочався призов військовослужбовців строкової служби «Весна – 2018». Відбір молодого поповнення на збірних пунктах військових комісаріатів здійснюють офіцери Навчального центру і супроводжують новобранців із різних областей України на Львівщину.
За ці дні до 184-го Навчального центру Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного прибуло близько 400 призовників.
Юнаків зустрічають групи професійно-психологічного відбору. У співбесіді зі строковиками, офіцери-психологи проводять первинне вивчення молодого поповнення, після чого надають консультації щодо їх оптимального розподілу за напрямками підготовки, а також рекомендації у роботі з ними їх безпосереднім командирам.
Після перевдягання у військовий однострій молоде поповнення розміщують в казармах. Майже місяць, новобранці опановуватимуть курс первинної підготовки молодого солдата. Після складання Військової присяги на вірність українському народові, строковиків готуватимуть за певними військовими спеціальностями на фаховій підготовці упродовж декількох місяців.
Щотижня новобранців відвідуватимуть священики Центру Військового Капеланства УГКЦ зі Львова, які проводять бесіди на морально-етичну тематику, а щонеділі у Навчальному центрі відбуватимуться концерти, аби підтримати моральний дух українських воїнів.
Перед складанням Військової присяги, яка відбудеться через декілька тижнів, на строковиків призову «Весна – 2018» чекає «бойове хрещення» – перші стрільби на полігоні.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ