У бою з окупантами загинув наш Герой Михайло Ярославович Палчинський

Нещадна війна завжди забирає найкращих. Серед них і наш земляк, мешканець села Завадів Палчинський Михайло. Молодий чоловік, який добровільно після повномасштабного російського вторгнення одягнув військовий піксель.
“Якщо зараз я не піду, то потім піде мій син”, – казав Михайло родичам, коли ті питали, для чого він повернувся з мирної Німеччини і взяв до рук зброю.
Любив природу, особливо ходити в ліс по гриби. Умів багато робити руками, не боявся жодної роботи. Багато працював аби забезпечити своїм дружині та двом дітям щасливе майбутнє. Турботливий чоловік, люблячий батько, товариський чоловік і відповідальний громадянин, справжній патріот свого рідного села і своєї Батьківщини.
Молодший сержант Михайло Палчинський – надійний побратим і відповідальний командир, який робив усе можливе, аби зберегти життя своїм підлеглим, поділитися з ними досвідом, а часом підтримати в скрутний момент. Таким його назавжди запам’ятають побратими.
Під час виконання бойового завдання на території Харківської області 26 квітня внаслідок прямого мінометного обстрілу зі сторони російських військ отримав травми несумісні із життям.
Висловлюємо щирі співчуття близьким, друзям, односельчанам. Нехай Господь прийме його у своє Царство, а ми пам’ятатимемо завжди безсмертний подвиг Михайла.

Вічна пам’ять Герою!

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ