У Наконечному виявили велику партію підроблених цигарок

У четвер, 26 квітня 2018 року, під час санкціонованих обшуків у приватному будинку та магазині у селі Наконечне Перше на Яворівщині виявили фальсифіковані сигарети.
Про це повідомила прес-служба ДПСУ.
«У рамках кримінального провадження, передбаченого ч. 1 ст. 204 КК України, оперативними співробітниками Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно із представниками Управління фінансових розслідувань Головного управління ДФС України у Львівській області відбулися заходи щодо виявлення підроблених тютюнових виробів», – йдеться в повідомленні.
У результаті проведених заходів у крамниці роздрібної торгівлі виявлено 6880 пачок цигарок без акцизних марок України, 1460 пачок з наявними марками акцизного податку, але на маркуванні яких були явні ознаки підробки. Загалом виявлено 8340 пачок тютюнових виробів, які зберігали в підсобному приміщенні.
«Сигарети у встановленому законом порядку вилучено представниками ДФС України для проведення експертизи. Результати слідчих дій документально оформлені та будуть долучені до матеріалів кримінального провадження за ст. 204 КК України», – зазначають правоохоронці.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ