У Новояворівську ліс перетворюється на смітник

Мешканці міста Новояворівськ обурюються діями своїх земляків, які скидають у ліс непотріб, перетворюючи його на масштабний смітник.

На сторінці «Мій Новояворівськ» у Facebook, місцевий мешканець зазначив, що пропонує «притягувати до відповідальності саме лісника, якому підпорядковується та частина лісу, де скидають сміття».

«Часто гуляю лісом навколо Новояворівська і з кожним разом стає все гидкіше дивитись на те, що ви, мешканці Новояворівська і навколишніх сіл собі дозволяєте, залишаючи і вивозячи в ліс відходи своєї життєдіяльності. Кому, скажіть будь ласка, ви залишаєте в лісі свої унітази, умивальники, пінопласт, каністри, віконні рами, крісла своїх автомобілів, мішки з гнилою картоплею… Мільйони людей в світі можуть тільки мріяти про такий ліс, який ви маєте і з кожним днем знищуєте його все більше. Як я розумію, кожна ділянка лісу належить якомусь лісництву, тому пропоную притягувати до відповідальності саме лісника, якому підпорядковується та частина лісу, де такий срач», – йдеться у дописі до світлин.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ