У Новояворівську обговорювали бренд міста

У Новояворівську відбулось громадське обговорення майбутнього бренду міста. Учасники події, яка відбулась в краєзнавчому музеї, активно долучалися до дискусій, висловлювали своє бачення та зауваження, критикували та мріяли.

Учасники заходу, серед яких були представники влади, бізнесу, громадськості, мали змогу обговорити бренд міста, шляхи реалізації змін у Новояворіську, адже бренд це – не значок-логотип і не слоган, це – стратегія зі створення та просування унікального обличчя міста, цілий план дій, який включає і зміну зовнішнього вигляду міста, і створення нових унікальних заходів, пам’яток, а найголовніше – зміни в ментальності самих мешканців.

Гостями події стали представники команди BrandVille, які розробляють бренд для Новояворівська. Вони поділилися досвідом створення брендів у інших громадах України.

Учасники зустріч і Новояворівську говорили про важливу роль бренду в розвитку будь-якого міста, який привертає увагу інвесторів, нових жителів чи туристів, завдяки чому місто отримує можливість підвищити приплив інвестицій і збільшити надходження до міського бюджету.

Захід був організований Агенцією місцевого економічного розвитку Яворівщини в рамках проекту «Від стратегування до брендування: посилюємо спроможність територіальних громад». Проект реалізовується за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», що спільно фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею та Швецією.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ