У Новояворівську обіцяють дати тепло приблизно 10 листопада

У Новому Роздолі та Новояворівську тепло дадуть приблизно 10 листопада. Про це передав ZAXID.NET, повідомляє кореспондент 032.ua.

Комісія вирішила скерувати кошти для запуску ТЕЦ з резервних фондів обласного та місцевих бюджетів цих міст. Кошти скерують на поворотній основі.

“Це рішення дозволить запустити ТЕЦ. Визначено надання технічної допомоги іншим комунальним підприємствам, щоб привести у належний технічний стан обидві ТЕЦ. У зв’язку з цим на сесію Львівської облради буде винесено пропозицію про збільшення резервного фонду для співфінансування запуску ТЕЦ. Державний резервний фонд може бути задіяний, якщо ми не справимося своїми силами”, – цитує видання голову ЛОДА Маркіяна Мальського.

Передбачається, що роботи на ТЕЦ будуть розпочаті вже у понеділок, 21 жовтня, а запуск тепла має відбутися не пізніше 10 листопада. “Прогнозувати точну дату ще рано. Усі будуть працювати в надзвичайному режимі, щоб не було надзвичайних наслідків для людей і для обладнання, адже не можна допускати, щоб ТЕЦ не працювали з настанням морозів”, – сказав голова ЛОДА.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ