У Новояворівську відбудеться фінальний етап всесвітнього проєкту-марафону “Дитячі долоньки – за мир”

2 червня 2024 року, з нагоди міжнародного Дня захисту дітей, на центральній площі міста Новояворівська відбудеться фінальний етап всесвітнього проєкту-марафону “Дитячі долоньки – за мир” – спрямованого на захист українських дітей від агресіі військових дій.
Запрошують дітей долучитись до цього унікального проєкту і залишити відбиток дитячої долоньки на велетенському полотні в знак небайдужості за долю кожної української дитини, яка перебуває під гнітом війни. Це полотно, зіткане з тисяч відбитків дитячих долоньок з усього світу стане найбільшим доказом турботи дорослих про майбутнє наших дітей.
Проєкт стартував 7 травня в Україні та вже розповсюдився на десятки міст по всьому світу. Маленькі та великі міста Франції, Польщі, Румунії, Болгарії, США, Канади, Чорногорії, Іспанії, Нової Зеландіі, Італії та інших європейських країн передали організаторам проєкту полотна з відбитками дитячих долонь, тим самим виражаючи підтримку та право на захист дітей від війни.
2 червня зшите воєдино полотно буде представлене експертам для фіксації світового рекорду, як найпотужніша акція на захист дітей, що страждають від війни.
А згодом полотно беде передане у Європейський парламент.

Кожне українське місто чи селище може долучитися до нашого проекту і до 25 травня надіслати на адресу організаторів (контакти нижче) полотно з кольоровими відбитками дитячих долонь.
У цей важливий день ми усі станемо на захист українських дітей. Вони говоритимуть про свої почуття відбитками своїх рук. Світ неодмінно має почути кожен голос української дитини, що страждає від війни.

Зустрінемось 2 червня на центральній площі міста Новояворівська та разом встановимо світовий рекорд підтримки та захисту українських дітей від війни.
організатори проекту.

«Дитячі долоньки – за мир»:
Громадська Організація “Всесвіт з Україною” -“Universe with Ukraine”
голова ГО Мерзлова Світлана Валентинівна, Svitlana Merzlova
тел.:+380974748078,
e-mail:svtravel-lviv@ukr.net
Громадська організація «Фестиваль «Молода Галичина» Молода Галичина/Moloda Halychyna – директор Коваль Наталія Романівна, засл. діяч мистецтв України Natali Koval
тел.:+380672543099,
e-mail: moloda_g@ukr.net
Благодійний фонд
«Культурна Дипломатія”/Cultural Diplomacia”, директор Солонина Ілона Олександрівна Ilona Oleksandrivna
тел.:+380961394825;
e-mail: consuluard@gmail.com

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ