У Новояворівську водій смертельно травмував пішохода

У Новояворівську водій смертельно травмував пішохода. Про це пише Depo.Львів з посиланням на Львівську обладміністрацію.

23 червня 22:09 на вул. Шевченка, в м. Новояворівськ мешканець смт Шкло 1986 року народження, керуючи автомобілем “Фольксваген-Транспортер”, рухаючись в напрямку смт Шкло по неосвітленій ділянці дороги, поза межами пішохідного переходу, здійснив наїзд на пішохода, який рухався в попутному напрямку по проїжджій частині дороги. Внаслідок ДТП пішохід загинув на місці ДТП, особа загиблого встановлюється.

Причини та обставини події встановлюються.

Як встановили правоохоронці, водій автомобіля “Volkswagen Transporter”, 34-річний мешканець Яворівщини, скоїв наїзд на 40-річного місцевого мешканця.

Від отриманих травм пішохід помер на місці події.

За фактом слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Досудове розслідування триває.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ