У 184-му Навчальному центрі провели панахиду за військовослужбовцем

Сьогодні, 22 березня 2018 року, у 184-му Навчальному центрі було проведено панахиду за військовослужбовцем, полеглим у зоні проведення Антитерористичної операції.
Цього дня у 184-му Навчальному центрі Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відбулася панахида за загиблим військовослужбовцем Збройних Сил України – Дмитром Шматко, який до останнього подиху захищав Україну та її суверенітет у зоні бойових дій. Шануючи пам’ять воїна, увесь особовий склад 184-го Навчального центру на чолі з військовими капеланами зібралися, аби згадати його героїчний вчинок та помолитися за нього.
Дмитро загинув 22 березня 2017 року під час мінометного обстрілу українських позицій, в боях під Авдіївкою, куди був відряджений від 184-го Навчального центру до 72-ї ОМБр.
Указом Президента України від 13 червня 2017 року – за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність Військовій присязі під час російсько-української війни, Дмитро був посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ