Учасників запрошують подавати роботи на фотоконкурс «Моє Розточанське дерево»

Триває фотоконкурс «Моє Розточанське дерево». Його проводять для учнів початкової, середньої та старшої школи, а також для дорослих, які захоплюються фотографією природи.
Метою проведення фотоконкурсу є популяризація лісів та природних і ландшафтних цінностей Розточчя, звернення уваги на особливу присутність розточанських дерев у культурному ландшафті Розточчя, формування правильного ставлення до природи, привернення уваги до краси дерев як невід’ємний елемент ландшафту, розвиток художньої чуйності та творчості у сфері фотографії, пропагування ідеї екології та охорони природи.
Фотографії оцінюватимуть у двох категоріях:
– учасники до 18 років;
– дорослі.
Для участі у конкурсі необхідно до 31 серпня 2022 року надіслати від 1 до 3 авторських фотографій разом зі сканованою конкурсною заявкою польською мовою на електронну адресу: gok_krynice@poczta.onet.pl, (реєстраційна картка за посиланням https://cutt.ly/sKX5DDt ).
Організатором конкурсу є Культурний центр ґміни Криниці (Республіка Польща), а співорганізаторами Розточанський національний парк та Надлісництво Томашів.
Детальніше про конкурс за посиланням: https://cutt.ly/mKX75JM

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ