Українку не пустили до Польщі через фальшиві штемпелі про перетин кордону

48-річну українку затримали в пункті пропуску в Корчовій. Як повідомляє YAVP.PL з посиланням на сайт Бєщадського відділу прикордонної служби, причиною затримання став український закордонний паспорт, пред’явлений для контролю. У документі виявили фальшиві штемпелі про перетин кордону.

Під час з’ясування обставин виявилося, що в паспорті жінки загалом було 14 фальшивих штемпелів нібито від литовських, угорських та грецьких прикордонників. У такий спосіб громадянка України хотіла довести, що раніше подорожувала країнами ЄС.

У підсумку жінку не впустили до Польщі й повернули назад в Україну. Крім того, їй інкримінували використання фальшивих документів. Порушниця визнала провину й добровільно піддалася чотиримісячному умовному тюремному ув’язненню з випробувальним терміном 1 рік.

З початку 2021 року співробітники Бєщадського відділу прикордонної служби виявили в подорожуючих уже понад 130 підроблених штемпелів про перетин кордону, а також понад 1,6 тисяч фальшивих документів на працевлаштування в Польщі.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ