Укрпошта отримала 8 автомобілів Citroen Berlingo

Укрпошта отримала 8 автомобілів Citroen Berlingo у рамках проекту «Пересувні відділення»
Для працівників пошти закуплено 8 автомобілів аби полегшили роботу її працівників та надати можливість мешканцям отримувати якісні поштові послуги – чи то сплата комунальних, чи отримання пенсії та соцвиплат – все в одному місці і одразу.
? Пересувні поштові відділення почнуть свою роботу з 1 грудня 2021 року.
? «Під час пандемії особливо важливо забезпечити безперебійний доступ громадян до цифрових та банківських послуг і новий сучасний формат пошти відтепер може це забезпечити», – зазначає міський голова Володимир Мацелюх.
? Начальник ЦПЗ Новояворівськ Львівської дирекції АТ «Укрпошта» Петро Шипка продемонстрував автомобілі Citroёn Berlingo L2 «Worker», які дообладнані для того, щоб внутрішня конфігурація задовольняла всі вимоги для ефективної роботи мобільного пошти. Авто розраховані на трьох осіб і обладнані робочим місцем для бригади. Пересувне відділення має тепло- і шумоізоляцію, систему GPS, кондиціонер, щоб поштова команда працювала комфортно за будь-якої погоди. При цьому авто має великий ізольований багажний відсік для посилок, систему для сортування кореспонденції, вогнестійкий сейф.
? Довідково
ℹ️ Проект «Пересувні відділення» – це проект Укрпошти, мета якого покращити якість надання поштових, логістичних і фінансових послуг у селах з населенням до 1,2 тис. осіб. Пересувне відділення – це повноцінне поштове відділення, яке приїжджає до домівки користувача з усіма послугами, що надає пошта, продуктами, а у період пандемії коронавірусу – ще й ліками.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ