УВАГА! На Яворівщині почастішали факти шахрайств

УВАГА ШАХРАЇ!
Шановні громадяни, Яворівський районний відділ поліції Головного управління Національної поліції у Львівській області попереджає, що на території району почастішали факти шахрайств. В поліцію звертаються мешканці району:
– які потерпіли від «псевдо банкірів»;
– які здійснювали покупки через оголошення на інтернет сайті «ОLX», «АВТО РІА», «Instagram» та інші;
– які розміщували оголошення що до продажу різного виду товарі в інтернет просторі;
Ось прості способи вберегтися від шахрайства:
– не варто довіряти дуже низьким цінам;
– не перераховуйте наперед гроші за товар;
– розраховуйтесь лише при отриманні товару;
– нікому не говоріть свої персональні банківські дані.
Суворо дотримуйтеся правил користування карткою, не передавайте ніякої інформації третім особам. Якщо подзвонили й представилися співробітником банку з невідомого номера телефону, не потрібно вступати в дискусію, покладіть слухавку й передзвоніть на номер «гарячої лінії», який вказаний на картці для уточнення. Працівники будь-якого банку, в якому ви обслуговуєтесь, мають всю необхідну інформацію для здійснення операцій з надання банківських послуг!
Пам’ятайте, що співробітники банку не мають права зв’язуватися з клієнтом в телефонному режимі й уточнювати його особистісні дані. Паролі та інша інформація від банку – це взагалі інформація секретна. Ніколи не повідомляйте номер банківської картки, термін її дії, ПІН-код або CVV2-код, а також паролі, що надходять в SMS! Якщо дзвонять та уточнюють ці дані, знайте: це спроба шахрайства.
Незважаючи на неодноразові попередження та застереження від правоохоронців про необхідність бути пильними та обережними, на гачок шахраїв потрапляє чимало людей.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ