Увага! На Яворівському полігоні розпочнуться стрільби

1-30 червня 2020 року на території Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський полігон) цілодобово розпочнуться стрільби на всіх напрямках та з різноманітних зразків зброї, в тому числі артилерійських підрозділів штатним пострілом та авіації.

Територія Центру є небезпечною для цивільного населення. Після проведення стрільб на території навчальних об’єктів є випадки не розривання боєприпасів, які виходять з каналу ствола, тому категорично забороняється торкатись до знайдених снарядів, мін, авіабомб, підривників, трубок, зарядів, засобів імітації та інших невідомих предметів. Неодноразово були випадки підриву цивільного населення на боєприпасах, які не вибухнули, навіть з летальними наслідками та випадки заходу людей в район проведення бойових стрільб.

Командування Міжнародного центру миротворчості та безпеки звертається до мешканців Яворівського району про заборону проходу та проїзду на територію Центру, а також торкати боєприпаси, що не вибухнули, збирати металобрухт, ловити рибу, полювати та самовільно косити траву на території полігону. Здійснювати відео та фотозйомку об’єктів центру.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ