V етап Кубка області з шахів “Юні таланти” у Новояворівську

Новояворівський шаховий клуб організовує V етап турніру “Юні таланти”.
Турнір відбудеться 26 травня 2018 року, у суботу, у приміщенні ПК «Кристал».
Реєстрація учасників з 09.30 до 10.45. Хто не зареєструвався до 10.45 буде включений з 2 туру. Відкриття змагання 10.45 та початок 1 туру – 11.00. Обідня перерва з 14.00 до 15.00. Закриття змагань – 18.00.
До участі у змаганнях допускаються усі бажаючі шахісти 2009 року народження і молодші, за умови оплати турнірного внеску та попередньої реєстрації до 18:00
28 квітня включно за наступним посиланням : https://goo.gl/forms/WznW7RZhnLAgaEP63 (участь в змаганнях не гарантується без попередньої реєстрації).
Турнірний внесок – 100 грн.
Для членів ЛОШФ – 80 грн.
V Етап Кубка області з шахів “Юні таланти” проводиться за швейцарською системою в 9 турів.
Контроль часу 10хв. + 5сек. за хід кожному учаснику, починаючи з 1 ходу.
Учасники турніру матимуть можливість виконання 3 та 4 спортивних шахових розрядів.
Всі учасники, які виконають розряди будуть нагороджені сертифікатами та призами.
Кубок області проводиться в 9 етапів. За підсумками набраних очок в кожному етапі, згідно таблиці результатів, у останніх фінальних змаганнях будуть додатково нагороджені учасники та кращі команди клубу згідно набраних балів. Щоб отримані бали були зараховані, мінімальна кількість зіграних етапів для учасника та клубу повинна складати – 6.
Переможці змагання визначаються в індивідуальному та командному заліках. Назва команди визначається за принципом: хто є тренером шахіста-учасника.
Переможці змагання в індивідуальному заліку визначаються за найбільшою кількістю набраних очок. При рівній кількості очок переможець визначається за коефіцієнтом Бухгольца (загальний, система коефіцієнтів Бухгольца: з відкиданням 1 найгіршого результату, 2-х найгірших результатів, 3-х найгірших результатів, 4-х найгірших результатів, 5-х найгірших результатів, 4-х кращих та 4 найгірших результатів) кількість перемог, особиста зустріч, жеребом.
Переможці змагання в командному заліку визначаються за трьома кращими результатами членів команди за яку вони виступали, незалежно від віку та статі учасників. При рівній кількості набраних очок, місця команд визначаються за сумою зайнятих місць трьох кращих членів команди. Менше число означає вище командне місце. Якщо сума буде і тут рівною, тоді за кращим місцем кращого гравця команди.
Попередня реєстрація до 25 травня включно за наступним посиланням: https://goo.gl/forms/WznW7RZhnLAgaEP63 (участь в змаганнях не гарантується без попередньої реєстрації).

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ