Ветерани війни, які стали ВПО, можуть отримати відшкодування на ведення власного бізнесу: умови

Ветерани та члени їхніх сімей, які стали внутрішньо переміщеними особами, можуть отримувати одноразове грошове відшкодування на ведення власної справи у розмірі до 20 000 гривень.

Український ветеранський фонд, що діє при Мінветеранів, розпочав реалізацію проєкту з мікрофінансування ветеранського бізнесу. Наприклад, якщо ветеран знову стоїть на захисті України, а бізнес веде дружина / чоловік, батьки або діти, то вони теж можуть подати заявку на відшкодування витрат. Також заявки можуть подавати і члени родин загиблих Воїнів.

Щоб отримати фінансову підтримку, потрібно:

Зібрати пакет документів – паспорт, довідку ВПО, виписку чи витяг з ЄДР про статус ФОП чи самозайнятої особи, підтвердження статусу ветерана війни або статусу члена сім’ї ветерана війни, чеки на купівлю після 24 лютого 2022 року для роботи бізнесу відповідно до КВЕДів.
Надіслати свою заявку з документами через аплікаційну форму на сайті https://veteranfund.com.ua/ в розділі мікрофінансування бізнесу.
Заявки приймаються до завершення воєнного стану. Детальніше тут: https://veteranfund.com.ua

Нагадуємо, в області також діє Програма підтримки бізнесу на період воєнного стану, в межах якої можна отримати фінансовий ресурс в сумі:

100 тис. гривень для виробничих підприємств, які релокувались, + додаткових 100 тис.грн, якщо створить не менше ніж 20 нових робочих місць.
500 тис. грн для підприємств Львівщини на закупівлю обладнання.
Документи для участі у Програмі подавайте в департамент економічної політики ЛОВА або ж звертайтесь за телефоном: 299 92 79

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ