В Яворівській райдержадміністрації відбулась чергова апаратна нарада

27 лютого в Яворівській райдержадміністрації відбулась апаратна нарада за участі голови Яворівської районної ради Володимира Сичака, начальників управлінь, відділів, структурних підрозділів райдержадміністрації, районних служб.
На нараді обговорено роботу за минулий тиждень, накреслено плани на поточний період.
Відкриваючи нараду, зупинились на ряді питань соціально-економічного розвитку та суспільно-політичної ситуації в районі, що турбують громаду. Зокрема, обговорено питання зменшення мінімізаторів, збільшення надходжень в бюджет з підакцизних товарів, попередження виникнення пожеж сухої трави тощо.
На апаратній нараді прозвучали актуальні питання життя району, які стосувалися соціальної сфери, медицини, культури, економіки, а також освіти. Зокрема, Михайло Дорош, начальник відділу освіти райдержадміністрації, надав інформацію щодо функціонування дошкільних та навчальних закладів в районі.
Уляна Ганусяк, начальник управління соціального захисту населення райдержадміністрації, повідомила про початок виїздів до переселенців, з метою вивчення їх соціально-побутового становища та інформування їх щодо їх дорожньої карти на території Яворівського району. Зареєстрованим переселенцям варто в будь-який момент очікувати на візит соціального інспектора, який буде на місці складати акт про фактичне місце проживання за адресою. Ці заходи допоможуть уникнути зловживання і отримання соціальної допомоги тими, хто насправді не залишав місце проживання і продовжує проживати на окупованих територіях.
Керівник апарату Зоряна Мірило повідомила про планові заходи на цей тиждень, а саме 4 березня 2017 року у с. Млини (Республіка Польща) вирушить делегація з Яворівщини, щоб вшанувати пам’ять о. Михайла Вербицького, автора музики гімну України.
По завершенню апаратної наради головою райдержадміністрації було надано ряд рекомендацій та доручень керівникам структурних підрозділів та звернуто увагу на їх повноваження, які покладені на них відповідно до чинного законодавства.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ