В Яворівській РВА стартувало стажування «Академія перших можливостей»

Серед стажерів – студенти, а також молоді люди, які вже закінчили університети.

Програму «Академія перших можливостей», яка з ініціативи очільника Львівщини Максима Козицького успішно працює у Львівській ОВА, масштабують на райони Львівської області. Відтак, сьогодні, 20 квітня, дев’ять молодих людей з Яворівщини почали стажування у Яворівській військовій державній адміністрації.

Стажери зустрілися з радником голови Львівської ОВА Любомиром Сопільником, бізнес-тренеркою, експерткою з комунікацій, завідувачкою кафедри соціального забезпечення та управління персоналом ЛНУ імені Івана Франка Наталією Шегинською, т.в.о. заступниці керівника відділу персоналу та нагород Львівської ОВА Оксаною Цісінською та заступницею обласного лідера ЗеМолодіжки Львівщини Оленою Дейною.

Представники Львівської ОВА презентували стажерам напрями діяльності та стратегію розвитку Львівської ОВА, а також пояснили специфіку роботи управлінських структур в умовах повномасштабної війни, цінності державних службовців, розповіли про брендинг та можливості, які дає участь у програмі стажування.

Як зазначили спікери, мета програми – сформувати у Львівській області нову генерацію державних службовців. Надати молоді більше можливостей для того, щоб долучатися до роботи в галузі державного управління.

Стажерів також привітав начальник Яворівської ВА Ярослав Коминський.

«Дякую всім вам за активність та за те, що зголосилися взяти участь у проєкті. Впевнений, він стане надійним фундаментом для ваших майбутніх професійних успіхів. Дякую начальнику Львівської ОВА Максиму Козицькому та його команді за реалізацію чудової програми, яка зближує молодь з галуззю державного управління. Пам’ятайте, стіни ВА завжди відкриті для активної та креативної молоді, яка хоче реалізовувати круті ідеї для покращення роботи у державній службі», – наголосив Ярослав Коминський.

Нагадаємо, щоб взяти участь у відборі на стажування, усі охочі молоді люди мали до 10 квітня заповнити заявку.

Податися на стажування могли ті, хто:

є громадянами України
вільно володіють державною мовою
мають від 18 до 25 років
мають вищу освіту або є студентами вищих навчальних закладів I-IV рівнів акредитації
вміють працювати з ПК та офісним програмним забезпеченням
Шестеро зі стажерів – студенти, троє – уже закінчили вищі навчальні заклади.

Програма «Академія перших можливостей» триватиме і в інших районах Львівської області. Про набір стажерів повідомлять додатково.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ