В Яворівському районі брат вбив брата

В Яворівському районі поліцейські затримали зловмисника за підозрою у вбивстві брата під час розпивання спиртного
Нагадаємо, на Львівщині, зокрема й у Яворівському районі, заборонений продаж алкогольних напоїв на час воєнного стану. Про це інформує Яворівський відділ поліції ГУНП у Львівській області.

9 березня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що в одному з будинків у місті Яворів, ймовірно, сталось вбивство. За вказаною адресою негайно виїхали слідчо-оперативна група, оперативники кримінальної поліції та співробітники інших служб Яворівського районного відділу поліції.
На місці події правоохоронці виявили тіло 32-річного місцевого мешканця з ознаками насильницької смерті. Як в подальшому встановили медики, смерть настала внаслідок ножових поранень, зокрема, в ділянці грудей.
Також поліцейські встановили, що вночі близько 1.30, під час розпивання спиртного, у загиблого виник конфлікт з його братом віком 42 роки, також жителем Яворова, під час якого старший завдав молодшому кількох ударів ножем.
Правоохоронці затримали зловмисника в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід.
Слідчі повідомили затриманому про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Досудове розслідування триває.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ