В Яворівському районі будуть знищувати дрони

Яворівська РДА виступила зі зверненням до краян, в якому застерігає від застосування безпілотних авіаційних літальних апаратів над територією військових об’єктів, підриву піротехнічних засобів поряд або на території військової частини.
З урахуванням ситуації у державі, зокрема – збільшення рівня терористичної загрози, проявів диверсій, провокацій, з метою надійної охорони військових об’єктів в Яворівському районі та недопущення провокацій, роботи диверсійно-розвідувальних груп противника, застосування ударних безпілотних авіаційних літальних апаратів над територіями військової частини, терористичних актів на складах з боєприпасами, пальним та мастильними матеріалами, забороняється застосування безпілотних авіаційних літальних апаратів над територією військових об’єктів, підрив піротехнічних засобів поряд або на території військової частини.
При застосуванні безпілотних авіаційних літальних апаратів над територією військових об’єктів, підрив піротехнічних засобів поряд або на території військової частини буде вважатися як напад на військовий об’єкт.
У разі виявлення над територією військових об’єктів безпілотних авіаційних літальних апаратів буде прийнято рішення щодо їх негайного знищення.
Мешканці 53 військового містечка Яворова неодноразово бачили в небі безпілотники, про що повідомляли правоохоронні органи та прикордонників.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ