В Яворові напали на працівника ТЦК та вдарили по голові: у нього черепно-мозкова травма

В Яворові напали на працівника територіального центру комплектування та соціальної підтримки під час виконання службових обов’язків та вдарили важким тупим предметом по голові.

Про це повідомляє Львівський обласний ТЦК та СП.

Як йдеться у повідомленні, працівник військкомату, на якого скоїли напад, брав участь у бойових діях на Миколаївщині у березні 2022 року, але після того, як отримав поранення, його перевили до служби в районному ТЦК на Львівщині.

«17 червня 2024 року він, виконуючи свої службові обов’язки, супроводжував військовозобов’язаного громадянина на проходження військово-лікарської комісії. Однак на одній із вулиць на нього напали і вдарили важким тупим предметом по голові. Юрія доставили до місцевої лікарні», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що нападника вже знайшли та затримали.

«Так чоловік отримав «подяку» за те, що свого часу гідно прийняв обов’язок і приєднався до лав ЗСУ. Подякували йому саме ті, кого він боронив. За кого віддав здоров’я і мало не втратив життя.

Звертаємося до всіх військовозобов’язаних громадян України. Не маєте сміливості приєднатися до ЗСУ – майте хоча б совість і лице про це мовчати. Не маєте розуму мовчати – не смійте піднімати руку на наших героїв!

Вчинок таких, як Юрій, пам’ятатимуть і шануватимуть покоління. Через вчинок таких, як той, хто підняв на нього руку, їх зневажатимуть власні діти», – зазначається у повідомленні.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ