В Яворові судили чоловіка, який вдарив поліцейську кросівкою по голові

Чоловік у стані алкогольного сп’яніння потрапив в аварію, після чого влаштував шарпанину з правоохоронцями

Яворівський районний суд Львівської області виніс вирок чоловіку, який вдарив працівницю правоохоронних органів підошвою кросівка по голові.

Інцидент стався ще 10 вересня 2022 року, однак вирок суд виніс 29 травня 2023 року. Чоловік, керуючи автомобілем у стані алкогольного сп’яніння, потрапив в аварію, після чого був виявлений працівниками поліції.

Щоб уникнути покарання водій вирішив вчинити шарпанину із правоохоронцями. Так, він вдарив старшого інспектора роти підошвою кросівка, який знаходився у нього у руках, у ділянку голови. Внаслідок удару працівниця поліції отримала садна на чолі та лівій кисті.

У суді чоловік визнав свою вину у скоєному, щиро розкаявся та попросив вибачення у потерпілої. Тим часом потерпіла попросила суд обрати покарання не пов’язане з позбавленням волі, оскільки претензій до водія не має.

Розглянувши матеріали справи, суд визнав чоловіка винним в умисному заподіянні тілесних ушкоджень працівникові правоохоронного органу. Йому призначили 2 роки позбавлення волі, однак звільнили від відбування покарання призначивши 1 рік випробувального терміну.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ