В Яворові заборонено рукостискання, поцілунки та обійми

Яворівська міська рада виступила зі зверненням до краян, в якому просить ретельно дотримуватися всіх протиепідемічних заходів.

Мешканців закликають під час коронавірусного карантину, не нехтувати рекомендаціями, які надають Міністерство охорони здоров’я України та Всесвітня організація охорони здоров’я, а також – виконувати застережні заходи, щоб вберегти не лише своє здоров’я, а й життя рідних, близьких, колег, сусідів, зрештою – усієї яворівської громади.

Це звернення спеціалісти Яворівської міської ради розповсюджують через соціальні мережі та місцеві ЗМІ, у телефонних розмовах із мешканцями Яворова, особливо – поважного віку.

У цьому карантинному зверненні до яворівчан міськрада пояснює, як кожна людина повинна поводитися під час загрозливої епідеміологічної ситуації, рекомендуючи чітко дотримуватися усіх правил, зокрема, відмовитися від рукостискання, обіймів, поцілунків, перебування в юрбі, ходіння в аптеку чи продуктову крамницю без маски, дотримуватися усіх правил гігієни.

«Також ми рекомендували жителям Яворова максимально обмежити фізичні контакти; керівникам підприємств, установ та організацій усіх форм власності, які розташовані на території міста, запровадити щоденний температурний скринінг персоналу, негайно відправляти додому на самоізоляцію усіх працівників, які мають ознаки гострих респіраторних захворювань. А при можливості максимально перевести здійснювану персоналом роботу на віддалений доступ із застосуванням електронних комунікацій і технологій.
Зобов’язано КП ЯМР «Житлокомунсервіс» (директор Володимир Флис) забезпечити проведення дезінфекційних заходів на зупинках громадського автотранспорту та дитячих, спортивних майданчиках.
Термін виконання: постійно, до стабілізації ситуації», – інформує в.о. голови Яворівської міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ