Вандали пошкодити систему освітлення пішохідних переходів на дорозі Львів-Краковець

7 березня група невідомих осіб пошкодила шафу управління освітлення пішохідних переходів автомобільної дороги загального користування державного значення М-10 Львів-Краковець на ділянці км 16+950 у с. Ямельня Яворівського району.
Вандали пошкодили систему автоматичного управління та кабелі живлення.
Фахівцями філії ВЕТВЗ ДП «Укрдорзвязку» пошкодження протягом лічених годин усунуто, однак хто компенсує збитки? Адже усунення пошкоджень та руйнувань здійснюються за кошти експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування.
Служба автомобільних доріг у Львівській області звертається до громадян та гостей Львівщини – у разі виявлення пошкодження або крадіжки елементів дорожньої інфраструктури, не бути байдужими, фіксувати порушення та повідомляти у правоохоронні органи.
Нагадаємо, у межах населених пунктів Львівської області дорожники Львівщини проводять роботи із влаштування освітлення пішохідних переходів автомобільних доріг загального користування, розробляють та втілюють сучасні інфраструктурні програми, вишукують кошти на їх втілення.
Одним з таких проектів є міжнародна автодорога М-10 Львів-Краковець, що веде до кордону з Євросоюзом. Наприкінці 2016 року фахівці розробили та запустили в експлуатацію автоматичну систему освітлення пішохідних переходів в темну пору доби.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ