Вбивця жінки-фельдшера на Яворівському полігоні може сісти у тюрму на 15 років

Розслідування жорстокого вбивства жінки-фельдшера, що трапилось на Яворівському полігоні 19 квітня цього року, добігло кінця. Про це повідомив керівник військової прокуратури Західного регіону Олег Сенюк.
Західна прокуратура встановила, що 18 квітня 2017 року близько 02.00 год. на території одного з військових містечок Яворівщини головний сержант мінометної батареї механізованого батальйону військової частини під час словесного конфлікту завдав ножові поранення в область грудей та шиї фельдшеру медичної служби цієї ж військової частини. Від отриманих тілесних ушкоджень 31-річна жінка померла на місці.
«Після цього задля приховання злочину, сержант Ч. скинув тіло жертви в яму для відходів, а сам намагався скритися. Але зрештою таки повідомив про скоєне. Зазначу, що підозрюваний і його жертва – обидва учасники АТО. Проходили військову службу по контракту в одній із в/ч Одещини, котра на весні проходила бойове злагодження на Яворівському полігоні», – розповів прокурор у Facebook.
Обвинувальний акт у цьому кримінальному провадженні, 12 вересня, військові прокурори скерували до Яворівського районного суду Львівської області для розгляду по суті.
Тепер 27-річному зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ