Вбивство чоловіка з Новояворівська в аеропорту Португалії: били та допитували російською мовою

В аеропорту Лісабона у березні 2020 року після побиття працівниками міграційної служби помер 40-річний Ігор Гоменюк. Він приїхав у Португалію трансфером, проте працівники міграційної служби жорстоко побили чоловіка та допитували його російською мовою, котру він міг не знати.

Про це в коментарі “Радіо Свобода” розповів адвокат родини Гоменюка Жозе Ґашпар Швальбах, повідомляє vgolos.

Допитували російською мовою
Адвокат зазначає, що чоловіка у аеропорту Португалії допитували російською мовою, яку він міг не знати, і саме це могло вплинути на трагічний кінець та поведінку португальських працівників міграційної служби.

Жозе Ґашпар Швальбах зазначає, що через смерть українця у Португалії виник скандал. Там відбувається багато телешоу, на яких обговорюють розправу. Адвокат додав, що на одному із таких журналіст попросив пробачення у родини Ігоря Гоменюка від імені всіх португальців.

Що відомо про вбивство Ігоря Гоменюка у Португалії?
Зараз справу про жорстоке вбивство українця розслідують у Португалії. Як вдалось встановити, чоловік не планував залишатись у Португалії, він лише повинен був підписати деякі документи та поїхали на роботу до Бельгії. Проте це не сподобалось співробітникам міграційної служби. Спочатку вони помістили чоловіка в ізолятор у аеропорту, де йому стало погано. Згодом потерпілого жорстоко побили три працівники міграційної служби Португалії – Дуарте Лажа, Бруно Совса та Луїз Сілва. Слідство встановило, що вони вдягнули на Гоменюка кайданки і били палицями. Зазначимо, що Ігор Гоменюк був родом із м. Новояворівськ Львівської області.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ