Вибори Настоятельки Згромадження у Новояворівську

Учора, 30 травня 2018 року, у головному домі Згромадження Дочок Матері Божої Неустанної Помочі у місті Новояворівськ відбулись вибори Настоятельки Згромадження. Про це повідомляє Згромадження Дочок Матері Божої Неустанної Помочі.
https://yavoriv-info.com.ua/novini/novini-yavorivshhini
У засіданні взяли участь представники Архиєпископа і Митрополита Львівського УГКЦ – Преосвященний Владика Володимир Груца, Протосинкел та єрм. Юстин Бойко, Синкел у справах монашества.
Виборче засідання розпочалось Божественною Літургією у храмі свв. Апостолів Петра і Павла у Новояворівську, який обслуговують Отці Редемптористи і при якому також несуть своє служіння Cестри. Літургію очолив Преосвященний Владика Володимир у співслужінні єрм. Івана Горбаня, ігумена монастиря та настоятеля храму і єрм. Юстина Бойка.
Після Літургії Cестри уповноважені до голосування разом з представниками Архиєпископа перейшли до самих виборів.
У результаті голосування абсолютною більшістю голосів Настоятелькою Згромадження Дочок Матері Божої Неустанної Помочі терміном на чотири роки обрано сестру Ґеорґію (Галину) Бесага.
33776670_1971251146239275_7885352298082205696_n
Оголошення результатів виборів відбулося у монастирській каплиці. Владика Володимир привітав новий провід Згромадження, а водночас висловив вдячність сестрі Михаїлі Довгунь, яка до сих пір сповнювала служіння Настоятельки Згромадження.
Виборче засідання завершилося урочистим многолітствієм.
Більше новин на: https://yavoriv-info.com.ua/

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ