Відбулась передача повноважень керівництва операції UNIFIER

Учора, у неділю, 14 квітня 2019 року, у містечку «Центральне» Міжнародного центру миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ відбулась урочиста церемонія передачі повноважень особового складу канадського військового контингенту, який бере участь у підготовці бойових підрозділів ЗС України в рамках «Об’єднаної багатонаціональної групи з підготовки — Україна». В ЗС Канади вона ще відома як Операція UNIFIER. Про це повідомили у прес-службі Національної академії СВ.

Зустрічав високих гостей на полігоні начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук. Він щиро подякував канадській стороні за всебічну підтримку за допомогу Україні у зміцненні її обороноздатності, а також від імені Міністра оборони України та Начальника Генерального штабу ЗС України й керівництва вишу вручив нагороди низці кращих військовослужбовців ЗС Канади.

Згодом відбулась урочиста передача повноважень, в рамках якої у присутності контр-адмірала Брайана Сантарпіа відповідні документи підписали командири попередньої та нової ротацій контингенту ЗС Канади в Україні.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ