Відбулась сесії Яворівської районної ради

Вчора, у четвер, 5 березня 2020 року, під головуванням відбулось чергове засідання XXХIІ сесії Яворівської районної ради. Про це повідомляє Яворівська районна рада.

Депутати Яворівської районної ради хвилиною мовчання вшанували пам’ять Романа Шухевича.

У прийнятті важливих рішень життєдіяльності району взяли участь депутати районної ради, органи місцевого самоврядування, керівники структурних підрозділів РДА, підприємств, установ та організацій району.

Затвердивши порядок денний, який складався із 44 питань і був запропонований на засіданні постійних комісій та президії, депутати перейшли до обговорення і прийняття рішень.

Начальник фінансового управління Яворівської РДА Надія Горох доповіла про внесення змін до районного бюджету Яворівського району на 2020 рік. У ході роботи сесії районними обранцями було затверджено Програму соціально-економічного та культурного розвитку Яворівського району на 2020 рік та ще 19 районних цільових програм, термін яких закінчився в 2019 році. На черговому засіданні заслухали інформацію Городоцької місцевої прокуратури про стан законності та заходи щодо її зміцнення на території Яворівського району впродовж 2019 року.

Депутати прийняли 6 звернень до вищих органів влади щодо важливих питань життєдіяльності району.

За підсумками роботи сесії були прийняті відповідні рішення.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ