Відбулась ХVIII сесія VII скликання Яворівської районної ради

Вчора, 28 лютого 2018 року, відбулась сесія Яворівської районної ради. Депутати розглянули 45 питань порядку денного та прийняли ряд важливих звернень до вищого керівництва держави.
Під час розминки було підняте питання створення комунального підприємства на базі ГО «Регіна» та можливого закриття Краковецького навчально-реабілітаційного центру. Також зачитано звернення мешканців с. Жорниська проти рубки лісу та заслухано депутатський запит щодо підняття заробітної платні працівникам ДНЗ.
Місцеві обранці заслухали інформацію Городоцької місцевої прокуратури про стан законності та заходи щодо її зміцнення на території Яворівського району впродовж 2017 року.
Перед депутатами прозвітував голова Яворівської районної державної адміністрації про виконання Програми соціально-економічного та культурного розвитку Яворівського району на 2017 рік.
Також на сесії було розподілено вільний залишок бюджетних коштів 34,6 млн. грн, а саме:
1. Матеріальне-технічне забезпечення виконання РДА делегованих повноважень – 8199 тис. грн.
2. Покращення якості надання адміністративних послуг – 990 тис. грн.
3. Підтримка правоохоронних органів – 100 тис. грн.
4. Підтримка Державної казначейської служби – 460 тис. грн.
5. Програма енергозбереження – 330 тис. грн.
6. Програма в галузі сільського господарства – 300 тис. грн.
Бурхливе обговорення пройшло питання про затвердження проекту землеустрою щодо зміни та встановлення межі села Кожичі на території Домажирської сільської ради.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ