Відбувся відкритий чемпіонат серед молоді з пауерліфтингу

1 квітня 2017 року, за ініціативи ГО “УНСО” та під егідою Яворівської РДА, за сприяння БФ “Місто майстрів Янів”, ТзОВ “Снєжка” та інших меценатів відбувся відкритий чемпіонат серед молоді з пауерліфтингу в місті Яворові.
Провели чемпіонат в Яворівській ДЮСШ. Це другий за рахунком чемпіонат на честь героя, який загинув в АТО – Андрія Леськіва.
Кубки, медалі та пам’ятні призи заслужено дістались найкращим.
Пауерліфтинг став доступнішим для української молоді. Людина, що володіє неабиякою м’язовою силою, завжди викликає повагу. Існує безліч міфів і легенд про людей, що наділені надзвичайною силою. Саме піднімання обтяжень є одним із найдавніших спортивних змагань. На сучасному етапі розвитку людства сила не має такого практичного значення, як у далекому минулому. Проте спорт, що якоюсь мірою є альтернативою війні, залишається інструментом визначення “самого-самого”.
Пауерліфтинг, що поєднав у собі вправи зі штангою (присідання, жим лежачи і тяга), як ніякий інший вид спорту, дозволяє визначити максимальну силу основних м’язів і виявити власне найсильнішу людину.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ