Відеоспостереження у школах Яворівщини

Відеоспостереження у школах стають звичайним явищем. Вони розташовуються відповідно до схеми і виконують функції, затверджені керівництвом навчального закладу. Камери, насамперед, використовуються для стеження за порядком і безпекою учнів. Про це повідомляє Яворівська РДА.

“Безпека життя і здоров’я дітей в стінах навчального закладу – головне завдання. Сучасна система відеоспостереження в школі допомагає підвищити дисципліну, поліпшити успішність, захистити учнів, а також надає можливості для віддаленого контролю навчального процесу. Вона допоможе оцінити професіоналізм педагогів, погасити на ранньому етапі можливі конфлікти, оперативно зреагувати у разі складної ситуації”,- зазначив голова Яворівської райдержадміністрації.

Сучасні камери відеоспостереження встановлені у 4 загальноосвітніх закладах Яворівського району, а саме: в Яворівській гімназії ім. О. Маковея – 16 камер, Яворівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – 16 камер, Яворівська ЗОШ І-ІІІ ст. №3 ім. Т. Шевченка – 28 камер, Новояворівська ЗОШ І-ІІІ ст. №2 – 26 камер.

За кошти виділені з районного бюджету у сумі – 479, 300 гривень встановлено камери відеоспостереження.

У подальшому планують продовжувати встановлення камер відеоспостереження в навчальних закладах Яворівського району.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ