Відкриття дитячо-ігрового майданчика у Краковецькому НРЦ

Учора, 7 листопада 208 року, відбулось відкриття дитячого ігрового майданчика в Краковецькому навчально-реабілітаційному центрі І-ІІ ступенів з поглибленою професійною підготовкою для діток з особливими потребами. Про це повідомляє Краковецький навчально-реабілітаційний центр.

У події взяли участь військовослужбовці армії США, які зараз проходять вишкіл в Міжнародному центрі миротворчості та безпеки (Яворівський полігон). Американці нарекли цей заклад – «Дім, де живе любов».
Американські військові із своїм капеланом, що перебувають на яворівському полігоні, зі штату Теннессі допомогли в облаштуванні майданчика.

Запрошені гості на це дитяче свято виступили із вітальним словом та привезли дітям солодощі, м’ячі, ігри, теплі ковдри, а американці подарували зволожувачі повітря.

Опісля перетинання символічної стрічки священик, отець Роман Прокопець, який є частим гостем краковецьких дітей, посвятив майданчик.

Відтак, дітки обрамили свято віршами, піснями, обіймами та усмішками. На прощання всі разом заспівали пісню «Хай живе надія!».

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ