Відкриття туристичної стежини у ведмежому притулку “Домажир”

Сьогодні, у четвер, 23 липня 2020 року, відбудеться відкриття туристичної стежини – продовження маршруту до нового ведмежого будинку, де вже проживають двоє ведмедів Ласка та Міша. Ведмежий притулок “Домажир” запрошує познайомитись з ними.

Ласка – Дев’ятирічна бура ведмедиця прибула до ведмежого притулку “Домажир” у лютому 2019 року. До цього Ласка перебувала у приватному дворі біля Києва і протягом декількох місяців на неї нацьковували собак. Потім Ласка довгі роки жила в неприйнятних умовах у запущеному Покровському зоопарку на Донеччині. Там її помістили в невелику клітку, навколо були інші ведмеді, через що вона часто стресувала та набула стереотипної поведінки.

Міша – 15 років, мешкає у ведмежого притулку “Домажир” з 21 листопада 2019 р. У вересні 2019 року він був врятований місцевими активістами з мисливської станції на Київщині та перевезений на тимчасове утримання у Притулок для диких тварин при КСК «Магнат».

“На жаль, у нас обмаль інформації про колишнє життя Міши на мисливській станції. Однак припускаємо, що в минулому його використовували для цькування мисливськими собаками”, – кажуть в адміністрації притулку.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ