Вифлеємський вогонь розійшовся храмами та домівками жителів Яворівщини

Вифлеємський вогонь, який символізує мир, любов та добро і символічно об’єднує всіх українців розійшовся храмами та домівками жителів Яворівщини і впродовж усіх Різдвяних свят зігріватиме людей радісною новиною про народження Божого Сина.

Сьогодні, 5 січня, на українсько-польському кордоні, в МАПП «Краковець-Корчова» відбулася урочиста передача Вифлеємського вогню Миру польськими харцерами українським пластунам.

Про це повідомляє Яворівська районна рада на своїй ФБ-сторінці.

Учасники урочистої передачі Вифлеємського вогню Миру разом зі священиками різних конфесій спільно помолилися за щасливе Різдво та мир в Україні, за результативну міжнародну співпрацю та міцність дружніх стосунків українців та поляків.

Саме з рук в руки, від одного скаутського осередку до іншого, Вифлеємський вогонь потрапляє до всіх, хто чекає на світло тепла, миру, злагоди і сподівання, а також душевного спокою, любові до людей і до світу. Вогонь долає кордони і єднає християн у переддень Різдва.

«Головне – принести тепло свічечки від Вифлеємського вогню і доброї благодійної справи не лише в свої домівки, а й збагатитися духовно, творячи у ці величні святкові дні добрі справи, підтримуючи нужденних, зігріваючи любов’ю і ласкою своїх рідних», – зазначив голова Яворівської районної ради Микола Романюк.

Урочисту передачу Вифлеємського вогню Миру обрамили українські та польські щедрівки й колядки. Чудовими були пісенні виступи яворівських пластунів та польських харцерів.

Вифлеємський вогонь миру – це подія, яка об’єднує всіх скаутів світу. Вогонь, запалений на місці народження Ісуса Христа, вони передають від країни до країни, від міста до села.

Більше новин на: Яворів Інфо

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ