Військові правоохоронці навчатимуться тактики охорони важливих осіб та персон

18 квітня, група військовослужбовців Західного територіального управління Військової служби правопорядку у ЗС України розпочала навчальний курс в межах заходів міжнародного військового співробітництва. Чотиритижневе навчання проводитимуть досвідчені інструктори Військової поліції зі складу Збройних Сил Литовської республіки під керівництвом майора Рамунаса Янкаускаса.
Присутність міжнародних партнерів свідчить про те, що міжнародна спільнота активно підтримує український народ у боротьбі з ворогом. Зокрема, вона відображається і у проведенні курсової підготовки військових правоохоронців ЗС України за різними напрямками службової діяльності.
Навчання відбуватиметься на базі навчального центру Військової служби правопорядку та Міжнародного центру миротворчості й безпеки Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного.
Серед українських слухачів чимало тих, які вже мають досвід виконання завдань за призначенням під час бойових дій на сході України.
Курс міститиме спеціальні дисципліни, які згодом дозволять українським правоохоронцям на високому професійному рівні здійснювати свої посадові обов’язки.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ