Військовий вбив фельдшера

На Львівщині на території наметового містечка Міжнародного центру миротворчості та безпеки (Яворівський військовий полігон) вночі, 18 квітня, військовослужбовець вбив жінку-військового медика.
У наметовому містечку на території полігону двоє військовослужбовців-контрактників, які раніше проходили службу в зоні АТО – 26-річний мешканець Херсонської області та 31-річна жителька Херсона, медик-військовослужбовець за контрактом – затіяли сварку, під час якої військовослужбовець взяв ніж і наніс кілька проникаючих поранень жінці в область грудної клітки та шиї.
Жінка-медик отримала смертельні поранення. Тіло вбитої військовослужбовець виніс з намету і викинув у розташовану неподалік вигрібну яму. Через кілька годин тіло знайшли і встановили обставини її вбивства. За попередніми даними, причиною конфлікту стали ревнощі між військовослужбовцями.
Наразі всі обставини події розслідуються.
На даний час тривають слідчі дії, працюють відповідні служби.
Сьогодні, 19 квітня, у військовій прокуратурі Західного регіону України відбудеться брифінг військового прокурора Львівського гарнізону Владислава Савинця щодо даного інциденту. Початок брифінгу о 14:00.

Поділитись:
НА ГОЛОВНУ